Sony Xperia Z

Sony Xperia är Sveriges mest testade telefonen.

Företaget Sony bestämde sig för att göra deras Xperia Z till Sveriges mest testade smartphone. 
Under våren och sommaren hade de genomfört flera olika tester där bland annat man testade mobilen på ett gym, en sim tur och att ha mobilen i duschen.

Hur skulle du vilja testa Xperia Z? 

 Bellbox.

Jag har aldrig riktigt haft problem med mitt hår mer än att jag typ måste duschaa varje dag för annars blir mitt hår ganska skitigt/flott. 
Har hört att man inte ska tvätta håret för ofta utan ungefär varannan dag för att inte ta skada på håret. Men vill man tvätta håret varje dag så ska man vad jag hört bara använda balsam. 
Sen så mår håret bra av att klippas med jämna mellanrum och att man vårdar håret med bland annat hårinpackning. 
 
Ibland brukar jag platta mitt hår, men inte allt för ofta för att då sliter man på håret vilket inte är bra. 
När man plattar håret ska det vara rent och torrt. Plattar man det i blött hår hettar det upp håret för att få det torrt vilken kan leda till mer slitage. 
Men ibland tycker jag att man borde unna sitt hår och göra det lite fint, som text locka det, platta, färga eller vad man nu vill :)
 
http://www.bellbox.se/


Låna pengar

Jag har länge tänkt att ska jag låna pengar så ska det vara till ett hus, inte typ till en resa eller att shoppa kläder som jag vet många gör :o det enda jag kan tänka mig att låna pengar för det är till en bil eller ett hus. 
Det är så pass mycket pengar att man ofta inte har allt själv och måste då låna. Men att låna pengar till att gå på stan och köpa den dära väskan som man velat ha så himla länge känns inte så himla rätt enligt mig, men det är ju min åsikt. Kan jag inte spara ihop pengar till den där väskan som jag så gärna vill ha ja då köper jag den inte helt enkelt. 
Jag tycker att det är väldigt bra att man kan låna pengar om man nu kanske vill köpa sig ett hus och inte har alla pengarna själva. 
Vill ni läsa mer om hur man kan låna pengar så gå in här ---> http://www.forex.se/


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!