Kladdkaka
Ingredienser:
100 g Arla smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
Till servering:
vispad grädde och/eller frukt
Hur man gör steg för steg.
1. Sätt ugnen på 175°.
2. Smält smöret i en kastrull.
3. Rör ner socker och ägg, blanda väl.
4. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat.
5. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
6. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten.
7. Låt kakan kallna.
8. Servera med grädde och/eller frukt.
Postat av: Fotoemilia
Mmm, så gott :D
Postat av: Emma
Fin blogg!! :D Kolla gärna in min blogg med och släng gärna in någon kommentar med!! :P
Postat av: victoria
guuuud så gott